RaR schůzka + Hobit – 15.12.2012

V sobotu se uskutečnila schůzka, na které jsme debatovali a radili se o budoucnosti našeho staronového roverského kmene. Na programu bylo zhodnocení uplynulého roku z pohledu roverů, silné a slabé stránky našeho kmene, vytyčení cílů do budoucna, debata o vůdci a také likvidování zásob dalších sušenek, především pak Kolonád:).

Poté si vzala slovo Fiška a v rámci jejího projevu jsme se dozvěděli něco o dobrovolnických organizacích a jejich činnosti v zahraničí. Dokonce jsme natočili dva profesionální tematické filmíky na toto téma…které,doufejme,nikdy nikdo neuvidí:D.

Pak jsme už vyrazili do Pardubic a vše šlapalo podle plánu. Zaparkovat pod Afi, vyjet po schodech do Cinema city s dobrým pocitem, jak všechno stíháme, čekat na Přécu s mírným znepokojením, že už vlastně zase tolik nestíháme, volat Přécovi, kde ksakru je, makat přes Třídu Míru do Grandu (no..nebyl to Přéca, kdo čekal ve špatném kině:D), v posledních minutách zuřivě přemýšlet, jestli se vyplatí koupit ten strašně drahej popcorn (ne,nevyplatí.), koupit si popcorn a pak už si jen užívat Hobita, který, co si budeme povídat, se fakt povedl! Jen houšť takových akcí.:)

 

Marťa