R&R – Řežba – 1.-2.4.2011

… veleakce, setkání RS+RG z Přelouče, Bohdanče, Holic a z Pardubic, v pátek v Pardubicích, v sobotu v Heřmanově městci…

Program:

Pátek – odpoledně-večerní městská hra v Pardubicích, později společenský večer v klubovně v Domečku (Loc: 50°1’31.705″N, 15°46’21.74″E). Zde se bude konat dle nálady a chuti ostatních pár hříček, promítání fotek z Mootu, volné povídání si a popřípadě promítání zajímavých filmů.
Sobota – ráno se zvedneme a pojedeme do Přelouče, kde proběhne PAINT-BALL! Po paint-ballu si zajdeme do klubovny Přeloučáků a podle libosti se během odpoledne vytratíme.

 

A jaké to bylo podle účastníků?

Bylo to na Apríla, krásný, slunečný den, avšak atmosféra v Pardubicích tomu úplně neodpovídala – sešly se zde speciální jednotky zvláštního nasazení, aby zde splnily sérii utajených misí.

Začalo to obstaráváním těch nejvyspělejších a nejúčinnějších zbraní, které kdy svět spatřil. Konkurence mezi jednotkami byla vysoká, přírodní výběr tvrdý, souboje podle toho vypadaly – lepší zbraň, víc peněz a o ty jde dnes přece každému. Když už měla každá jednotka zbraně vydali jsme se na první z nebezpečných misí – nalezení bývalého vojáka, který byl přezdíván Big Joe. Ne každému se to podařilo, BJ je přece jen proti nám mnohem ostřílenější. To však nebyl konec, byl to teprve začátek! Teprve další mise prověřily skutečné schopnosti a dovednosti všech agentů. Šlo do tuhého – úkolem bylo vydělat si peníze a sehnat jídlo. Rychlý a skrytý přesun z místa na místo byl proti tomu pouhou dětskou omalovánkou pro Picasa. Mise se podařily v rozmezí 0 – 100% avšak nejdůležitější bod – úsměv – byl splněn!!!

Agenti byli po zásluze potrestání hromadou jídla, pití a dobré zábavy. Zlatým hřebem jídelního lístku byla kost, kterou obstaraly dvě speciální holické agentky – RESPEKT!

Do druhého dne přežili jen ti nejvytrvalejší, nejsilnější a nejsukadelističtější. Těchto deset statečných se brzy k ránu transportovali na jedno z nejtajemnějších míst světa nedaleko HM (Heřmanův Městec). Zde proběhla konečná bitva mezi dobrem a zlem, světlem a tmou, cukrem a solí. Boje byly tvrdé, rázné, nekompromisní, přesto nebylo vítězů ani poražených. Přežití se oslavilo stylově – porcí vynikající heřmano-městské pistáciové zmrzliny. TEČKA

ÚČASTNÍCI: Holice – Máťa, Marťa H, Emco, Tasmík, Marťa eF., Fiška, Kiki, Přeceda, Sopka

Ostatní – Miky, Koudy, Němi, Píťa, Max, Klára, Modras, Robinson, Iva

Marťa F. a Tasmík