R&R – Lanové odpoledne Přelouč – 10.9.2011

O víkendu 10.-11.9. se uskutečnilo lanové odpoledne pořádané skauty z Přelouče. Akce pod taktovkou Píti byla určená jak skautské, tak i neskautské omladině z Přelouče, a jelikož skautíci z Holic jsou známí svoji ochotou (a taky chtěli vidět staré známé:)), tak jsme už v sobotu ráno v (nečekaně velkém:)) počtu jedenácti lidí seděli všichni ve vlaku, natěšení a nabití chutí pomáhat. Cesta vlakem se záhy neukázala býti vhodným nápadem, protože po přestupu v Pardubicích a pár drobných nedorozuměních nás pokračovalo jen devět a ještě navíc bez lístku:) Nakonec jsme se ale zdárně všichni dopravili na místo určení a vrhli se do práce.

Přeloučáci měli opravdu skvělé lanové atrakce, v tomto ohledu se máme rozhodně pořád co učit:) Disciplín bylo asi dvacet, naprostý trhák byl asi 50m sjezd, nebo třeba horostěna.

Naše práce spočívala v jištění všech 113 malých účastníků, jejichž vytrvalost mi průběžně srážela sebevědomí až na úplnou nulu:-D Nicméně, my jsme svoji práci odvedli také dobře, nikdo nespadl, nikdo neumřel, takže příště jedeme zas!

Marťa

fotky zde: http://holice.rajce.idnes.cz/Lanove_odpoledne_v_Prelouci_-_zari_2011/

Více zde: http://skaut-holice.webnode.cz/news/lanove-odpoledne-prelouc-10-9-2011/