Špačkodrakiáda – 18.-19.11.2011

V pátek jsme se sešli a vybalili si svoje věci na místo, kde budeme spát. Po večeři jsme se rozdělili do tří skupin, se kterými jsme hráli Show: zkoušeli jsme repovat, hráli jsme pantomimu, představovali jsme obraz a hráli jsme si na hudební skupinu. Při hře nás hodnotila porota podle výkonu. Po zážitku jsme se převlékli do teplého oblečení a vyšli jsme ven. Vedoucí nám vysvětlili hru a vybral se dobrovolník, který se v okolí chatek schoval. Ostatní jsme hledali dobrovolníka a usadili jsme se okolo něho. Po náročné hře jsme ulehli do spácáku s pohádkou a rychle jsme usnuli.

Ráno jsme se krásně probudili a měli jsme rozcvičku. Po snídani jsme vylezli ven a rozdělili se do čtyř skupin. Hráli jsme Člověče nezlob se trochu jinak. Každé kolečko okolo chatek bylo jedno políčko. Po hře jsme si odpočinuli a vylezli jsme na kopec. Vzali jsme si špačky a snažili jsme se strefit. Po návratu do chatek jsme se najedli a hráli jsme hry. Venku jsme seznámili naše draky a vylezli jsme co nejvíš na kopec. I přesto že bylo zcela bezvětří, některý drak vzlítnul. Z  chatky jsme si vzali špačky a vyšli jsme na kopec. Tloukli jsme špačky co nejvíc v nás bylo. U chatek se rozdávaly ceny a to nejlepší na konec byl pohár, který se ukrývá v naší klubovně. O večeru jsme hráli různé hry, při kterých si pro nás přijížděli rodiče. Domů jsme přijeli se zážitkama a zase jsme se něco naučili.

Maruška

Když jsme přijeli na Blažkovec, bylo hnusné počasí. Než jsme šli trénovat na špačky, tak jsme šli hrát hry. Pak jsme obědvali a po obědě jsme šli trénovat. Šlo to dobře a špatně. Po tréninku jsme začali hrát. První šli kluci a pak holky. Po odehrání jsme šli na chatku a hráli hry, pak jsme šli pouštět draky na Kamenec. Ale protože nebyl vůbec vítr, tak nelítali. Tak jsme šli zpátky. Chvíli trvalo, než jsme se dozvěděli výsledky. Večer jsme hráli sardele a pak přijížděli rodiče.

Káťa

 

https://picasaweb.google.com/116343405020190723832/Drakiada2011