1.a 3.ODDÍL – Tábor Vojtěchov – 1.-14.7.2012

TÁBOR 2012 VOJTĚCHOV JE ÚSPĚŠNĚ ZA NÁMI!

 

Tábor očima Kiki: 

Tábor 2012 byl opět jiný než loňský a předloňský, ale stejně skvělý a snad i povedený. Tábořiště bylo moc krásné, okolí i zázemí taky. Nedaleko jsme měli pěkný rybník, hned za chajdou rovný les, vedle tábora velkou louku..prostě ideál:)

Hned první den „onemocněla“ Sopka, den poté jí celý den bylo špatně, večer den poté pokousala několik vedoucích. Museli jsme si na pomoc zavolat vědce, kteří nám řekli špatnou zprávu, Sopka je zombie a několik dalších pokousaných vedoucích taky. Takže jsme se celý tábor snažili vedoucí zachránit a zároveň zachránit sami sebe. Stavěli jsme ochranné pole proti zombie, uvařili lektvar, setkávali se s vědci a nakonec vyrobili tunel na přeměnu zombie zpět na člověka. A tábor byl zachráněn!

Krom mnoho dalších věcí jsme na táboře stihli dodělat nováčkovské zkoušky, mnoho z nás si složilo světluškovský, vlčácký nebo skautský slib, několik dalších splnilo zkoušky Třech orlích per. Společně jsme se podíleli na chodu tábora, krom toho si užívali moc zábavy, sportovali, vyráběli panáčky z ponožek, koupali se, zpívali u ohně či se báli u stezky odvahy. Program byl hold pestrý a děcka se nenudila:)

    Tento tábor byl pro mě něčím jiným a to díky tomu, že jsem poprvé stanula na místě hlavního vedoucího tábora a tím pádem se starala o jiné věci než v předchozích letech. Na tomto místě moc děkuji všem vedoucím, kteří byli skvělí a snažili se o to, aby si děcka tábor opravdu užili. Dále děkuji rodičům a všem pomocníkům, bez kterých bychom to nezvládli. A taky děkuji našim báječným dětem a těšíme se zase za rok na táboře 2013! Kiki

 

Tábor očima Ivči:

Velkým zážitkem pro mě byl závěrečný oheň. A to z důvodu, že si děti pod vedením Burdycha připravily scénku samy. Představení bylo skvěle udělané a navíc vtipné. Moc se mi líbilo a doufám, že příští rok bude zase tak skvělá scénka jako tento tábor.
Hláška: Kohout zakokrhal „Kykyryký“. „A teď jsou na scénu žebráci“ „Ale né! Myslím opravdový žebráci“ 🙂

 

Tábor očima foťáku Káti: