Informace k táboru 2019 Vojtěchov

Tábor 2019 Vojtěchov

Tábor je pro vlčata Blechy a Ďáblíky, světlušky Diblíky a Příšerky , skautky Vampírky a skauty Raptory.

______________________

Další informace

(zde budeme doplňovat informace dle potřeby před táborem)

  • Prosíme, balte dětem podle seznamu.
  • Adresa, kam můžete dětem psát: Tábor holických skautů – jméno dítěte, Vojtěchov u Lísku,  Lísek u Bystřice nad Pernštejnem, 592 45
  • Mimo tyto dokumenty, které jste již obdrželi, bychom rádi připomněli, že se snažíme dělat tábor šetrný přírodě, ekologický. Je-li to možné, kupte dětem i šetrné ekologické mycí prostředky, které se dobře odbourávají v přírodě. Na táboře budeme eliminovat odpad, proto nedávejte dětem zbytečné věci na jedno použití (např.igelit pod postel kupte pevný tuhý, co vydrří více táborů a ne ten, co se po 14 dnech vyhodí). Určitě nebude od škody, když se s dětma dopředu pobavíte o tom, kolik odpadků vůbec máme, jak se dají omezit a jak je třídíme. Děkujeme.
  • Během tábora budeme jíst zdravě, jídelníček uzpůsobíme aktivitám dětí, ale bude hodně zeleniny, ovoce a zdravých věcí. Proto vás prosíme o omezení sladkostí. Nechceme to zakázat úplně, ale vězte, že o děti bude dobře postaráno a cukr budou přijmat spíše z ovoce než ze sušenek. A taky tam jsou ve stanech myšičky a dost věcí se teplem rozteče:)
  • Prosíme, zabalte dětem nějakou plastovou misku (ideálně 300-400ml), KTEROU SI POZNÁ – nalepte na ni samolepku, podepište ji – mimo to zabalte i klasický ešus, hrníček a lžíci. Často budeme dělat puding či tvaroh a z misky je to přeci jen lepší.  Prosíme o to, abyste označili všechny věci, aby bylo jasně poznatelné komu co patří.
  • Dále dítěti zabalte nějaké drobné věci na volný čas – knížku, pastelky, fixy, žonglovací míčky – něco co dítě rádo dělá a může to třeba ukázat a půjčit ostatním. Rádi se i my něco přiučíme 🙂
  • Máte-li možnost domácí zeleniny, ovoce, budeme rádi za cokoli jakéhokoli množství. Zároveň neopovrhneme domácíma buchtama, koláčema apod. Všechny zásoby pro tábor můžete donést k odjezdu.
  • A všichni jste zváni na závěrečný oheň – V PÁTEK 12.7.2019 MEZI 17-18HODINOU.

______________________

INFORMACE O MÍSTU a TERMÍNU:

Tábor se koná od soboty 29. 6. 2019  do soboty 13. 7.  2019.

Tábor bude probíhat na tábořišti Vojtěchov u Nového Města  – GPS souřadnice: 49.5728861N, 16.1615203E (https://mapy.cz/s/290tV). Bude se jednat o klasický tábor v přírodě na louce v podsadových stanech (po 2 osobách), bez elektřiny. Nedaleko je rybníček ke koupání, tábořiště je obklopeno lesem a loukami. Do tábora je přivedena pitná voda.

 

CENA, TERMÍNY NA ODEVZDÁNÍ:

Cena je 2300 Kč, sourozenecká sleva na druhé dítě 300Kč. Peníze se platí na bankovní účet střediska: 1200368349/0800, VARIABILNÍ SYMBOL: rodné číslo dítěte bez čísel za pomlčkou, POZNÁMKA PRO PŘÍJEMCE: „Tábor 2019 – jméno dítěte“. Potvrzení Vám bude vystaveno na žádost.

Termín na odevzdání přihlášek a zaplacení poplatku je 1. 6. 2019 (RADĚJI DŘÍVE!). Přihlášky noste na schůzky rádcům, nebo házejte do schránky na dveřích klubovny.

Fakturu pro zaměstnavatele na přání vystavíme – spojte se přímo s hospodářkou střediska Kristýnou Sobolovou (Kiki – 604 646 207, kristyna.sobolova@gmail.com)

 

VEDENÍ TÁBORA, KONTAKTY:

Tábor pořádá organizace Junák – český skaut, středisko Holice, z.s., Palackého 1173, Holice

Hlavní vedoucí tábora: Martin svatoň – Quert (605 769 244, mautin.svaton@gmail.com).

Zástupce vedoucí: Natálie Stará – Naty, zdavotnice: Tereza Formánková – Terka.

Jakékoli dotazy řešte nejlépe s hlavním vedoucím. A nebojte se zeptat na cokoli, od toho tu jsme. Jinak se děti na táboře mohou těšit na svoje rádce a mnoho dalších vedoucích.

POMOC:

Pokud chcete našemu táboru jakkoliv pomoci, ozvěte se nám nejlépe co nejdříve. Pomoc může být finanční, materiální (papírnictví, ceny pro děti, drogerie, potraviny – šťávy, kompoty, marmelády, zelenina, ovoce) či fyzická pomoc při stavbě tábora.  Darovací smlouvu na požádání rádi vystavíme. Všem předem děkujeme!

Základní informace o táborech obecně – o co se na táboře snažíme, jaké tábory děláme.

______________________

Informace ke stažení

Prosíme o včasné stažení, vyplnění a odevzdání. Posudek o zdravotní způsobilosti od lékaře platí 2 roky a lze použít formulář z jiné akce, např. škola v přírodě.

Tábor2019_info co s sebou

Tábor2019_bezinfekčnost+souhlas

Tábor2019_přihláška + zdrav.deník

Tábor2019_zdravotni zpusobilost

______________________

Příspěvky pojišťoven na tábor

V roce 2019 na letní tábory přispívají tři pojišťovny: Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (205), Oborová zdravotní pojišťovna (207) a , Revírní bratrská pokladna (213). Chcete- li vystavit doklad o platbě, včas informujte vedoucího tábora.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (205) 
Letos poskytuje ČPZP příspěvky na Letní tábory dětem od 6 do 16 let včetně. Výše příspěvku je 1.000 Kč

www.cpzp.cz/programy

Oborová zdravotní pojišťovna (207)
OZP svým klientům přispívá v rámci příspěvků ve VITAKARTĚ na dětské letní tábory i letos. Přitom průměrná výše příspěvku OZP v roce 2018 činila bezmála 1150 Kč.

www.benefityozp.cz
www.chcidoozp.cz

Revírní bratrská pokladna (213)
Na prázdninový pobyt poskytuje RBP příspěvek do 1.000 Kč, a to na úhradu letního prázdninového pobytového tábora v přírodě organizovaného školou, sportovní nebo zájmovou organizací, pro děti do dokončení povinné školní docházky. Pobyt musí být v trvání nepřetržitě minimálně 7 dní, a to pouze na území ČR nebo SR. Pro přiznání příspěvku je nutné mít potvrzení školy nebo prázdninového pobytu.

https://www.rbp-zp.cz/pro-pojistence

Na tábory naopak aktuálně nepřispívají tyto pojišťovny

  • Všeobecná zdravotní pojišťovna (111),
  • Vojenská zdravotní pojišťovna (201),
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda (209),
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra (211).

Tyto pojišťovny však vesměs nabízejí pro děti jiné benefity, například úhradu kurzů plavání, školní pobyty v přírodě a podobně.