NOVÉ – Závazné informace k letnímu táboru :-)

TÁBOR Heřmanův Městec 2020

PROSÍM LETOS O PODROBNÉ PŘEČTENÍ A DODRŽENÍ VŠECH POKYNŮ VZHLEDEM K SITUACI KOLEM KORONAVIRU.  JESTLI CHCEME UDĚLAT TÁBOR BEZPEČNÝ PRO VAŠE DĚTI, MUSÍME SPOLUPRACOVAT A DODRŽOVAT JISTÁ PRAVIDLA. 

PROTO APELUJEME O DODRŽENÍ SEZNAMU VĚCÍ, CO S SEBOU – NAPŘ.ROUŠKY, DEZINFEKCE, APOD. – viz dokumenty dále.

Jsme si vědomi současné situace s COVID-19 a snažíme se udělat tábor pro Vaše děti i pro vedoucí co nejbezpečnější. Budeme se řídit všemi hygienicko-protiepidemickými opatřeními stanovenými pro letní tábory v roce 2020. Přesto prosím berte na vědomí, že v případě výskytu infekce COVID-19 bude akce ukončena bez vrácení účastnického poplatku. Při odjezdu na tábor bude dítěti změřena teplota, a pokud bude vykazovat příznaky nemoci, nebude na tábor přijato. Upozorňujeme, že máte povinnost hlásit výskyt infekčního onemocnění u dítěte do 14 dnů po návratu z akce místně příslušné krajské hygienické stanici, na jejímž území byla akce pořádána.
Ještě jsi nejsme jisti, zda se bude konat závěrečný oheň i pro rodiče, určitě se vám ještě ozveme. 

 

INFORMACE O MÍSTU a TERMÍNU:

Tábor se koná od:

  • Středa 1. 7. – sobota 18. 7. 2020 – pro skautky Vampírky a skauty Raptory
  • Sobota 4. 7.  – sobota 18. 7. 2020 – pro světlušky a vlčata
  • (NEJEDNÁ SE O TÁBOR PRO BENJAMÍNKY LVÍČATA) – Ten proběhne na Blažkovci, pravděpodobně 10.-16.8.2020dotazy k táboru benjamínků u Pinky – Jitka Králová, 731 042 558, schuppynka.js@seznam.cz)

Tábor bude probíhat na tábořišti u Heřmanova Městce – GPS souřadnice: 49.9237583N, 15.6353453E (https://mapy.cz/s/290tV). Bude se jednat o klasický tábor v přírodě na louce v podsadových stanech (po 2 osobách), bez elektřiny. Nedaleko je rybníček ke koupání, tábořiště je obklopeno lesem a loukami.  Pitná voda bude dovážena v barelech z nedaleké vesničky. Byli jsme tam v roce 2018 🙂 A pojedeme tam vlakem!

Celý tábor bude probíhat v souladu s Hygienickou vyhláškou o zotavovacích akcích č.118/2010 Sb. V táboře bude zajištěno mytí teplou podle domluvy, nebo mytí pod hadicí či v rybníčku (dle počasí 🙂 ). Na bezpečnost dohlížejí vůdci s dlouholetou zkušeností s vedením družiny, oddílu i tábora. Celý pobyt bude přítomen zdravotník s platnou kvalifikací. Děti se budou stravovat podle pečlivě připraveného a vyváženého jídelníčku. Jídlo bude podáváno 5x denně. Pití bude přístupné 24 hod denně.

Letos je koncepce táborů ve středisku podobná loňsku. Z kapacitních a organizačních důvodů bude tábor zvlášť pro benjamínky. Pro ostatní děti bude velký společný tábor pouze s tou změnou, že pro skauty a skautky začne o pár dní dříve. Tyto dny budeme stavět a připravovat tábořiště a zároveň si starší užijí některé náročné programy.

 

CENA, TERMÍNY NA ODEVZDÁNÍ:

CENA TÁBORA JE:

  • 2 700 Kr pro světlušky a vlčata na 14 dnů – Příšerky, Diblíci, Blechy, Ďáblíci
  • 3 100 Kč pro skauty a skautky na 18 dnů – Vampírky a Raptoři

Peníze se platí na bankovní účet střediska: 1200368349/0800, VARIABILNÍ SYMBOL: rodné číslo dítěte bez čísel za pomlčkou, POZNÁMKA PRO PŘÍJEMCE: „Tábor 2020 – jméno dítěte“.

Termín na odevzdání přihlášek a zaplacení poplatku je 12. 6. 2020 (RADĚJI DŘÍVE!).

Fakturu pro zaměstnavatele na přání vystavíme – ozvěte se vůdkyni střediska Kiki (604 646 207, kristyna.sobolova@gmail.com). Stejně tak potrvzení o platbě – ozvěte se.

 

VEDENÍ TÁBORA, KONTAKTY:

Tábor pořádá organizace Junák – český skaut, středisko Holice, z.s., Palackého 1173, Holice

Hlavní vedoucí tábora bude Martin Svatoň – Quert (605 769 244, Mautin.Svaton@gmail.com), Jakékoli dotazy řešte nejlépe s ním. A nebojte se zeptat na cokoli, od toho tu jsme. Jinak se děti na táboře mohou těšit na svoje rádce a mnoho dalších vedoucích.

Zdravotník bude: Tereza Formánková + Kristýna Sobolová.

Kuchyň má pod palcem: Naty Stará.

 

POMOC:

Pokud chcete našemu táboru jakkoliv pomoci, což bychom velice uvítali, můžete se informovat na telefonním čísle 605 769 244 (Martin Svatoň) Pomoc může být finanční, materiální nebo fyzická při stavbě či balení tábora. Materiální může být například: papírnické potřeby, drogerie (jar, houbičky, staré utěrky, …), potraviny, zelenina a ovoce (jestli někdo pěstujete vlastní nebo máte například kontakt na někoho, kdo by nám ji prodal levněji, vřele uvítáme). Letos také budeme vděční za dezinfekční mýdla a gely, papírové utěrky na jedno použití, roušky, rukavice apod. Jestliže již víte o nějakém daru na tábor, kontaktujte nás prosím co nejdříve. Již brzy budeme nakupovat věci na tábor, takže bychom se potřebovali přesně domluvit, aby se nestalo, že něco budeme mít vícekrát, než je potřeba. Darovací smlouvu na požádání vystavíme. Všem předem děkujeme!

 

INFORMACE/DOKUMENTY NA STAŽENÍ

Info_co_s_sebou_SKASKA_2020 – informace pro skauty a skaut

Info_co_s_sebou_ SVĚČATA_2020 – informace pro světlušky a vlčata

prihlaska+zdravotni_denik_SVĚČATA_2020– přihláška pro skauty a skautky

prihlaska+zdravotni_denik_SKASKA_2020 – přihláška pro světlšuky a vlčata

zdravotni zpusobilost 2020 – povinné pro všechny, vyplňuje pediatr

bezinfekčnost+souhlas 2020 – povinné pro všechny. Pozor – bezinfekčnost nový formulář!!!