DŮLEŽITÉ – INFORMACE K SOUČASNÉ SITUACI

Dobrý den,

píšeme Vám informace ohledně pořádání skautských schůzek v nejbližší době. Plně respektujeme a budeme dodržovat všechna vládní opatření, ale schůzky se snažíme dál zachovat.

Aktuálně platí, že: „Na jednotlivé akci uvnitř může být nejvýše 10 osob. Na jednotlivé akci venku může být nejvýše 20 osob. Mezi jednotlivými skupinami musí být dodržet rozestup 2m. Uvnitř budovy jsou pro všechny povinné roušky“.

Plánujeme, že schůzky budou probíhat za těchto podmínek: Budeme chodit vesměs stále ven – do parku, na zahrádku, kamkoli. Proto prosíme, uzpůsobte tomu oblečení, obuv (při větší zimě v klubovně dětem budeme vařit čaj). Věříme, že nejsme z cukru a že to zvládneme. Jen počítejte s tím, že dítě domů může přijít trošku zablácené 🙂

Ve chvíli, kdy v den konání schůzky bude panovat nepříznivé počasí (např. vytrvalý déšť), bude s Vámi komunikovat rádce, který Vám ideálně den předem formou SMS oznámí, že schůzka je zrušena.

Zároveň Vás prosíme, nepouštějte na schůzku dítě, co vykazuje příznaky jakéhokoli onemocnění (mj. zvýšená teplota, kašel, rýma, dušnost, bolest v krku apod.). Na začátku a v průběhu schůzky si budeme pravidelně dezinfikovat ruce, omezíme kontaktní hry. Prosíme, vybavte na každou schůzku dítě rouškou a malou lahvičkou dezinfekce.

V případě prokázání Vašeho dítěte na onemocnění COVID-19 nebo nařízení karantény nás prosím informujte. Zároveň pochopíme, že v této situaci nebudete chtět dítě na schůzky pouštet, v tom případě nás prosím informujte. Všechny kontakty a rozpisy schůzek naleznete na webu:https://holice.skauting.cz/2020/07/29/skolni-rok-2020-2021/

Nebojte se na nás obrátit v případě jakýchkoli pochybností, dotazů apod – rádcům či vedoucímu oddílu.

Děkujeme za podporu a těšíme se na viděnou všichni společně, až nám to situace umožní. S pozdravem Kristýna Sobolová – Kiki, vůdkyně střediska

PS. Schůzka světlušek Diblíků se v pondělí 5.10. kvůli onemocnění rádkyň ruší. Jinak všechny družiny se těší naviděnou:)