Skautský tábor 2022 – první informace

Vážení rodiče, 

v současné chvíli Vám můžeme sdělit následující informace ke skautským táborům v roce 2022.

TERMÍN – Tábor se uskuteční od:

  • Neděle 17. 7. – Neděle 31. 7. 2022 – pro vlčata (Ďáblíci), světlušky (Jasmínky a Příšerky) 
  • Neděle 17.7. – Neděle 24.7. 2022 – pro benjamínky – probíhá současně s táborem světlušek a vlčat, ale tábor je jen na týden
  • Sobota 30. 7. –  Sobota 13. 8. 2022 – pro skautky (Diblíci) a skauty (Blechy)
  • (u všech třech termínů může dojít k malému posunu termínu – v rámci jednoho dne – upřesníme později)
  • Vampírky a Raptoři (starší skauti a skautky) již budou na táboře jako vedoucí – domlouváme se s nimi konkrétně, na jakém termínu budou – dle toho, kde rádcují – informujte se u nich 🙂 + pro ně bude pravděpodobně roverský tábor na konci srpna. Za ně nevyplňujte předběžnou přihlášku. 

MÍSTO KONÁNÍ – Tábořiště Dolní Jelení (okres Pardubice), cca 10 km od Holic, odkaz na mapy.cz: https://mapy.cz/s/fuhomukuro

TÁBOŘIŠTĚ – Bude se jednat o klasický tábor v přírodě na louce v podsadových stanech (po 2 osobách), jak jsme zvyklý z minulých let. Tábořiště je obklopeno lesem a loukami. Celý tábor bude probíhat v souladu s hygienickou vyhláškou o zotavovacích akcích č.106/2001 Sb. V táboře bude zajištěno mytí teplou vodou. Na bezpečnost dohlížejí vůdci s dlouholetou zkušeností s vedením družiny, oddílu i tábora. Celý pobyt bude přítomen zdravotník s platnou kvalifikací. Děti se budou stravovat podle připraveného a vyváženého jídelníčku. Jídlo bude podáváno 5x denně. Pití bude přístupné 24 hod denně.

CENA – Cena bude podobná minulým táborům, bude se pohybovat kolem 3.000,- Kč (pro benjaminky 1.500,- Kč) a bude včas upřesněna. 

VEDENÍ TÁBORA: Tábor pořádá organizace Junák – český skaut, středisko Holice, z.s., Palackého 1173, Holice.

Jakékoliv dotazy řešte nejlépe s nimi. Na táboře budou tradičně rádci družin, se kterými se děti setkávají na schůzkách.

!! DŮLEŽITÉ !! – PŘEDBĚŽNÁ PŘIHLÁŠKA: Potřebujeme již nyní předběžně vědět, kolik dětí pojede na tábor (kvůli plánování dopravy, rozpočtu, programu, počtu stanů apod.) Doufáme, že pojede co nejvíce dětí, byla by škoda je připravit o největší zážitky. Předběžnou přihlášku vyplňte do 21.11. 2022 online na tomto odkazu: 

https://forms.gle/YQyv98oKnpAzCKnXA

nebo napište e-mail hlavnímu vedoucímu tábora. Prosíme o vyplnění, i když ještě nedokážete účast Vašeho dítěte potvrdit, nebo i když víte, že nepojede. Během května obdržíte závazné přihlášky s podrobnými informacemi. 

Děkujeme za vyplnění předběžných přihlášek a na všechny se těšíme na táboře! 

S pozdravem, vedení táborů 2022