První informace k táboru 2024

Vážení rodiče, 

s radostí se na Vás obracíme s prvotními informacemi k letnímu táboru 2024. Pro příští rok připravujeme společný tábor pro světlušky, vlčata, skauty a skautky. 

PRO BENJAMÍNKY: tábor proběhnena Blažkovci – domluví se s Vámi přímo rádkyně Jitka Králová – Pinka.

PRO BLECHY A DIBLÍKY: na tento tábor se na tebe těšíme již v roli vedoucího! Pořádáme pro tebe ale i roverský tábor (25.8 – 1.9.2024), rádi tě uvidíme na obou táborech, pokud by to bylo pro tebe až moc časově náročné, tak je možné jet pouze na část tábora Heřmanův Městec a pak na celý roverský pro jeho komplexnost a náročnost. Vyplň tak předběžnou přihlášku a do poznámky uveď podrobnosti, ať víme známe tvoji situaci. Ozveme se ti také v hromadném mailu pro vedoucí, proto prosím uveď svůj mail do poznámky.

TERMÍN TÁBORA: Sobota 29.6.2024 – Sobota 13.7.2024 

MÍSTO KONÁNÍ: Tábořiště Heřmanův Městec, GPS souřadnice: 49.9237583N, 15.6353453E (https://mapy.cz/s/290tV). Jedná se o stejné tábořiště jako loni. Hold se nám tam líbí:-)

TÁBOŘIŠTĚ:  Bude se jednat o klasický tábor v přírodě na louce v podsadových stanech (po 2 osobách), jak jsme zvyklý z minulých let. Tábořiště je obklopeno lesem, loukami a rybníkem. Celý tábor bude probíhat v souladu s hygienickou vyhláškou o zotavovacích akcích č.106/2001 Sb. V táboře bude zajištěno mytí teplou vodou. Na bezpečnost dohlížejí vůdci s dlouholetou zkušeností s vedením družiny, oddílu i tábora. Celý pobyt bude přítomen zdravotník s platnou kvalifikací. Děti se budou stravovat podle připraveného a vyváženého jídelníčku. Jídlo bude podáváno 5x denně. Pití bude přístupné 24 hod denně.

PŘIBLIŽNÁ CENA:  Cena bude trochu vyšší než v minulém roce, bude se pohybovat kolem 4.500,- Kč a bude včas upřesněna. 

VEDENÍ TÁBORA: Tábor pořádá organizace Junák – český skaut, středisko Holice, z.s., Palackého 1173, Holice. Hlavní vedoucí tábora je Vladimíra Zdeňková – Vláďa  (722 744 374, vladka.zdenkova@skaut.cz). 

Neváhejte se na nás obrátit v případě jakýchkoliv dotazů.

PŘEDBĚŽNÁ PŘIHLÁŠKA: Potřebujeme již nyní předběžně vědět, kolik dětí pojede na tábor (kvůli plánování dopravy, rozpočtu, programu, počtu stanů apod.) Předběžnou přihlášku vyplňte do 30.12.2024 online na tomto odkazu: 

https://forms.gle/Ejd6iVKQrS4TMswb8

Prosíme, vyplňte dokument i v případě, že vaše dítě nepojede (je na to samostatná kolonka v dotazníku), ať od vás máme jasnou informaci.

POMOC: Pokud chcete našemu táboru jakkoliv pomoci, ozvěte se nám nejlépe co nejdříve. Pomoc může být finanční, materiální (papírnictví, ceny pro děti, drogerie, potraviny – šťávy, kompoty, marmelády, zelenina, ovoce). Darovací smlouvu na požádání rádi vystavíme. Všem předem děkujeme!

Děkujeme za vyplnění předběžných přihlášek a na všechny se těšíme na táboře! 

 S pozdravem tým tábora 2024